Craps asztal bérlés

craps asztal bérlés

Craps asztal bérlés

craps asztal bérlés

Craps asztal bérlés

Craps asztal bérlés

Ha Ön vagy barátai egy izgalmas és exkluzív partit szeretnének szervezni, ahol mindenki jól érezheti magát, akkor Önnek a craps asztal bérlése a legjobb választás!

A craps egy kockajáték, melyet az egész világon szeretnek és játszanak. Ennek a játéknak a lényege, hogy a játékosok fogadnak egy vagy több dobás kimenetelére. A játék izgalmát az adja, hogy a dobás során mindenki várja a végeredményt, és szorít a dobó játékosért.

Amennyiben szeretne igazán autentikus craps élményt átélni, ajánljuk asztalaink bérlését. Cégünk a craps asztalok bérbeadásakor a legexkluzívabb és legkedveltebb craps asztalokat kínálja. Szolgáltatásainkat már évek óta sikeresen nyújtjuk ügyfeleinknek, akik minden alkalommal maradéktalanul elégedettek voltak.

craps asztal bérlés - kaszinó asztalok bérlése, bérelhető craps asztal

Miért válassza a craps asztalok bérlését?

  1. Magas minőség: Bérelt asztalunkkal garantáltan az autentikus kaszinóélményt hozzuk el Önnek és vendégeinek. Asztalainkon a legjobb minőségű anyagokból készült filcek és rengeteg újratöltött zseton várja játszmáikat.

  2. Rugalmas foglalási lehetőség: Egyik fő célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink dolgát. Ezért lehetőséget biztosítunk a craps asztalaink előfoglalására is. Rendszerünk nagyon egyszerű és gyors, így garantáltan nincs felesleges időveszteség. Csapatunk minden esetben segít az asztalok kiválasztásában, így minden rendezvényt tökéletesre szabhat.

  3. Professzionális személyzet: Csapatunk tapasztalt krupiékkel dolgozik, akikre minden tekintetben számíthat. Személyzetünk jellemzően több éves tapasztalattal rendelkezik a kaszinói játékok terén, így garantáltan minden vendégét segítőkészen fogadják majd.

  4. Részletes instrukciók: Nem ismeri a craps szabályait? Nem probléma! A bérelt craps asztalunkkal és krupiéink segítségével vendégei könnyen elsajátíthatják ezt a csodálatos játékot. Emellett, a csapattagjaink minden kérdésére készséggel válaszolnak majd.

  5. Versenyképes árak: Cégünk a legjobb ár-érték arányt kínálja ügyfeleinek. Bérlési díjaink rugalmasan alakíthatóak az adott esemény jellegéhez és idejéhez. Tegye még emlékezetesebbé rendezvényét, ahol mindenki garantáltan jól fog szórakozni!

A crap asztal bérlés folyamata

A bérlési folyamat egyszerű és gyors. Csak lépjen kapcsolatba csapatunkkal, és segítünk kiválasztani a megfelelő craps asztalt az Ön rendezvényéhez. Kollégáink tapasztaltak és segítőkészek, így minden kérdésére választ adunk, és a legjobb döntést hozhatja meg.

craps asztal bérlés - kaszinó asztalok bérlése, bérelhető craps asztal

Craps asztal bérlés szolgáltatásunk tartalmazza

  • a craps asztal kiszállítását és felállítását

  • profi krupié közreműködésével a játék levezénylését

  • kaszinó kellékeket

  • folyamatos segítségnyújtást és tippeket a játék menetéről

Amennyiben szeretné, hogy rendezvénye emlékezetes legyen, és a résztvevők jól szórakozzanak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Munkatársaink bármikor rendelkezésére állnak, hogy megbeszéljék az Ön igényeit és elképzeléseit.

"A crapset két kockával játszhatja korlátlan számú játékos, akik felváltva résztvevők, illetve dobók. A cél a kockákat eldobva pontokat elérni, ami egyúttal meghatározhatja a két kocka minden lehetséges állását feltüntető táblán korábban megtett tétek sorsát."

"A dobónak, aki elsőnek gurítja el a kockát, fogadnia kell arra, hogy nyerni fog, a többieket pedig felkéri, tegyék meg tétjeiket. Amikor mindenki tett, a dobó elgurítja a kockákat. Ezek felső lapja adja meg a pontszámot.

Az első dobás után három vagy négy lehetőség áll fenn: az első játékos 2, 3 vagy 12 pontot ér el (ezt craps vagy baraque néven ismerik), automatikusan veszít, ha 7-est vagy 11-est dob, akkor nyomban nyer. Ha valamelyik másik pontszám jön ki, akkor addig dob, amíg ugyanazt a pontszámot el nem éri, ebben az esetben nyer, vagy amíg hetest dob, ekkor veszít. Ameddig nyer, addig a dobó újra játszhat, ha veszít, egy másik játékosnak adja át a helyét, és akkor az válik dobóvá"

Forrás: Wikipedia